Ünal TEPECİ - Okul Müdürü V.

05.01.1979 yılında Çorum ili Laçin ilçesine bağlı narlı köyünde doğdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Narlı ilköğretim okulunda liseyi Laçin lisesinde tamamladı. 1995 yılında İstanbul üniversitesi edebiyat fakültesi coğrafya bölümüne kayıt oldu. 1999´da lisans eğitimini tamamladı. 06. 10.199´da Tokat Zile ilçesine bağlı karışıklar köyüne atandı. 2006 yılında Zile Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi´nde göreve başladı. 2019 yılında Ankara Elmadağ şehit Sertaç uzun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine atandı. Burada bir yıl çalıştıktan sonra Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 01.11.2023 tarihi itibarıyla bu okulda müdür vekil olarak görev yapmaktadır.