Ağu

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarına 2023-2024 eğitim öğretim yılında ek ders karşılığında usta öğretici görevlendirilecektir. İlgilenenlerin aşağıda yer alan duyuruya istinaden başvurularını şahsen Okul Müdürlüğü'ne yapmaları rica olunur.

Haz

Bakanlığımız internet sayfasında yayımlanmış olan ilgi kılavuzda; 2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı son başvuru ve onay tarihi 16 Haziran 2023 olarak belirtilmiştir. Ancak başvuru süresi 21 Haziran 2023 tarihi, onay süresi ise 22 Haziran 2023 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır.Başvurmak isteyen velilerimizi 21 hazirana kadar  okula beklyoruz.

Haz

BURSLULUK SINAVI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR. SINAVA BAŞİVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİYLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR.

May

OKULUMUZUN SEVGİLİ  ÖĞRENCİLERİ  VE KIYMETLERİ ÖĞRETMENLERİNİN EMEKLERİYLE OLUŞTURULAN E DERGİMİZ '' NAR '' OKUMAYA HAZIR

TIKLAYINIZ!!!

Sorumluluık sınav takvimimiz

BANDO ÇALIŞMALARIMIZ

Ömer ile dil ve konuşma çalışmalarımız

Bu form siz değerli öğrencilerimizin 2022-Ekim ayı taşımalıdaki süreçlerini doğru değerlendirmek üzere oluşturulmuştur. Cevaplama için bir süre yoktur

Haz

VELİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZ İLE GÖRÜŞME SAATLERİ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR. GÖRÜŞMELER VELİ BEKLEME SALONUNDA YAPILACAKTIR.

1. 12:25 / 12:55 ÖĞLE ARASINDA

2. 08:30 / 08:45

3. 16:35 /17:00

REHBER ÖĞRETMENİMİZ SALI VE PERŞEMBE GÜNLERİ OKULUMUZDADIR. VELİLERİMİZ KENDİSİ İLE İLGİLİ GÜNLERDE GÖRÜŞME YAPABİLİR.

OKUL İDARESİ CUMARTESİ GÜNLERİ DE OKULUMUZDADIR.

Ağu

SORUMLULUK SINAV PROGRAMI 01/09/2021 - 12/09/2021 TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVLARINI AKSATMADAN KATILMASI BEKLENMEKTEDİR.