Etiket Sonuçları: OKUL

Eyl

“Sıfır Atık”; döngüselliğe dayalı bir kaynak ve atık yönetimi yaklaşımıdır. Sürdürülebilir üretim ve tüketim alışkanlıklarını teşvik eder ve kaynakların verimli kullanılmasını destekler. Sıfır atık, israftan kaçınmayı ve atığın önlenmesini, azaltılmasını, yeniden kullanılmasını ve geri dönüştürülmesini savunur. Böylece sosyal dayanışmanın geliştirilmesi de dahil olmak üzere olumlu sosyo-ekonomik sonuçlara ulaşılmasına yardımcı olabilir.

Eyl

Ağu

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarına 2023-2024 eğitim öğretim yılında ek ders karşılığında usta öğretici görevlendirilecektir. İlgilenenlerin aşağıda yer alan duyuruya istinaden başvurularını şahsen Okul Müdürlüğü'ne yapmaları rica olunur.

Haz

Bakanlığımız internet sayfasında yayımlanmış olan ilgi kılavuzda; 2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı son başvuru ve onay tarihi 16 Haziran 2023 olarak belirtilmiştir. Ancak başvuru süresi 21 Haziran 2023 tarihi, onay süresi ise 22 Haziran 2023 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır. Başvurmak isteyen velilerimizi 21 hazirana kadar  okula beklyoruz.

Haz

Bakanlığımız internet sayfasında yayımlanmış olan ilgi kılavuzda; 2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı son başvuru ve onay tarihi 16 Haziran 2023 olarak belirtilmiştir. Ancak başvuru süresi 21 Haziran 2023 tarihi, onay süresi ise 22 Haziran 2023 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır.Başvurmak isteyen velilerimizi 21 hazirana kadar  okula beklyoruz.

Haz

BURSLULUK SINAVI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR. SINAVA BAŞİVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL İDARESİYLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR.

May

OKULUMUZUN SEVGİLİ  ÖĞRENCİLERİ  VE KIYMETLERİ ÖĞRETMENLERİNİN EMEKLERİYLE OLUŞTURULAN E DERGİMİZ '' NAR '' OKUMAYA HAZIR

TIKLAYINIZ!!!

YİYECEK İÇECEK ALANIMESLEK LİSLİYİZ HAYATIN İÇİNDEYİZ ETKİNLİKLERİ

Çoçuk gelişimi ve eğitim bölümünün el emeği boy ölçüm aparatları

Kütüphane haftası kapsamında TDE zumresi olarak çalışmalarımız

BANDO ÇALIŞMALARIMIZ

Şbt

Edebiyat, hayattır." dedik ve çıktık yola. Hayatı keşfederken eğlendik, eğlenirken öğrendik ve ogrendiklerimizi sergiledik. EDEBIYATTAN KARELER etkinliğimizden...Okumak farklı dünyaların kapılarını aralamaktır. Her kitap dünyaya açılan bir kapıdır. Okul kütüphanemizi kullanarak en çok kapı aralayan öğrencimiz 11 B sınıfından Sümeyye Özdemir  ödüllendirildi.

Şbt

BANDO ÇALIŞMALARIMIZDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HALUK SAYDAN VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KENAN ÇİÇEK  EŞLİK ETTİ.BANDO ÇALIŞMALARINA VELİLERİMİZİN DE İLGİSİ YOĞUN OLDU.

Ara

Ömer ile dil ve konuşma çalışmalarımız

Ara

Sağlık, Temizlik ve Beslenme  kulübü ve Okul Sağlığı etkinlikleri kapsamında 9. Ve 10. Sınıflara yönelik "Kişisel Hijyen" semineri Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Öğretmenleri Nezahat Özcan ve Sultan Özdem tarafından verilmiştir.

Ara

OKU DİYAYBET BİLGİLENDİRME PANOSUDUR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Akyurt İlçe sağlık müdürlüğü artan grip vakaları ile ilgili  çarşamba günü öğretmenlerimize okulumuzda bilgilendirme toplantısı yaptı

Ara

"Doğayı seviyoruz, kuşları önemsiyoruz"

Sosyal sorumluluk duygusu ile hareket ederek Akyurt Mtal Hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı öğrenci ve öğretmenleri olarak keyifle hazırladığımız yem rulolarını okulumuz bahçesindeki ağaçlara astık."Afiyet olsun miniklere..."

Ara

Sabah Vega avm de kahvaltı yaptıktan sonra Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Kelime Müzesini gezdik. İlk müzedeki eserleri incelerken zaman mekan bağlantısını üç boyutlu görme, o havayı yaşama, gözlem yapma fırsatı buldu öğrenciler. Müze gezmek hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlıyor. İkinci müzede kullandığımız dilin zenginliğini, kelimelerin köklerini, zamanla değişime uğramış deyimlerimizi, atasözlerimizi görme, öğrenme olanağı buldular. Ayrıca öğrenciler günlük hayatlarında farklı ortamlarda bulunma imkanı buldular.

Ara

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri  Alanı Aşçılık  ve Servis Atölyesi dersi uygulama sınavları

Ara

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI ANKARA  HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ  POLATLI MESLEK YÜKSEK OKULU ZİYARETİ

OkulumuzuN güzellik ve saç bakım öğrencileri ve öğretmenlerimiz ile ziyaret gerçekleşmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının "http://anket.meb.gov.tr/Default.aspx" web adresinde uygulanmak üzere yayınladığı anketin  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz birimleri ile okul ve kurumların yönetici ve çalışanları tarafından 15 Aralık 2022 tarihine kadar doldurulmasının sağlanması gerekmektedir.

Ankara Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından TÜBİTAK ve TEKNOFEST projelerine yönelik istekli idareci ve öğretmenlerimize yönelik ekte  belirtilen eğitim konu başlıklarında, belirtilen tarih ve saatlerde çevrimiçi ve youtube'dan canlı yayın eğitimleri düzenlenecektir.

Meslek liseliyiz, hayatın içindeyiz" projesi kapsamında okulumuz hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı 10. sınıf öğrencilerimiz Akyurt Mete Bora Yaşam evindeki büyüklerini ziyaret ederek onlarla bir araya geldiler. Kurum hakkında bilgilendirme yapılarak, etkinlik süresince öğrenciler tarafından el masajları ve kitap okumaları yapıldı.

Ekm

SAYIN KAYMAKAMIMIZ METİN SELÇUK ,SAYIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HALUK SAYDAN ,SAYIN ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KENAN ÇİÇEK OKULUMUZU ZİYARET EDEREK EĞİTİM ÖĞRETİM SÜREÇLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRİP ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE GÖRÜŞTÜLER.

Ekm

Okul panolarımızdan görüntüler