ANKARA / AKYURT - Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

“Sıfır Atık”; döngüselliğe dayalı bir kaynak ve atık yönetimi yaklaşımıdır. Sürdürülebilir üretim ve tüketim alışkanlıklarını teşvik eder ve kaynakların verimli kullanılmasını destekler. Sıfır atık, israftan kaçınmayı ve atığın önlenmesini, azaltılmasını, yeniden kullanılmasını ve geri dönüştürülmesini savunur. Böylece sosyal dayanışmanın geliştirilmesi de dahil olmak üzere olumlu sosyo-ekonomik sonuçlara ulaşılmasına yardımcı olabilir.

Eyl

Haz

Bakanlığımız internet sayfasında yayımlanmış olan ilgi kılavuzda; 2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı son başvuru ve onay tarihi 16 Haziran 2023 olarak belirtilmiştir. Ancak başvuru süresi 21 Haziran 2023 tarihi, onay süresi ise 22 Haziran 2023 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır. Başvurmak isteyen velilerimizi 21 hazirana kadar  okula beklyoruz.

YİYECEK İÇECEK ALANIMESLEK LİSLİYİZ HAYATIN İÇİNDEYİZ ETKİNLİKLERİ

YAŞLILAR HAFTASI MÜNASEBETİ İLE CUMHURİYET MEYDANINDA ETKİNLİK DÜZENLENMİŞTİR.

Çoçuk gelişimi ve eğitim bölümünün el emeği boy ölçüm aparatları

Kütüphane haftası kapsamında TDE zumresi olarak çalışmalarımız

Şbt

Edebiyat, hayattır." dedik ve çıktık yola. Hayatı keşfederken eğlendik, eğlenirken öğrendik ve ogrendiklerimizi sergiledik. EDEBIYATTAN KARELER etkinliğimizden...Okumak farklı dünyaların kapılarını aralamaktır. Her kitap dünyaya açılan bir kapıdır. Okul kütüphanemizi kullanarak en çok kapı aralayan öğrencimiz 11 B sınıfından Sümeyye Özdemir  ödüllendirildi.