Şbt

BANDO ÇALIŞMALARIMIZDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HALUK SAYDAN VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KENAN ÇİÇEK  EŞLİK ETTİ.BANDO ÇALIŞMALARINA VELİLERİMİZİN DE İLGİSİ YOĞUN OLDU.

Ara

Sağlık, Temizlik ve Beslenme  kulübü ve Okul Sağlığı etkinlikleri kapsamında 9. Ve 10. Sınıflara yönelik "Kişisel Hijyen" semineri Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Öğretmenleri Nezahat Özcan ve Sultan Özdem tarafından verilmiştir.

Ara

OKU DİYAYBET BİLGİLENDİRME PANOSUDUR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Akyurt İlçe sağlık müdürlüğü artan grip vakaları ile ilgili  çarşamba günü öğretmenlerimize okulumuzda bilgilendirme toplantısı yaptı

Ara

"Doğayı seviyoruz, kuşları önemsiyoruz"

Sosyal sorumluluk duygusu ile hareket ederek Akyurt Mtal Hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı öğrenci ve öğretmenleri olarak keyifle hazırladığımız yem rulolarını okulumuz bahçesindeki ağaçlara astık."Afiyet olsun miniklere..."

Ara

Sabah Vega avm de kahvaltı yaptıktan sonra Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Kelime Müzesini gezdik. İlk müzedeki eserleri incelerken zaman mekan bağlantısını üç boyutlu görme, o havayı yaşama, gözlem yapma fırsatı buldu öğrenciler. Müze gezmek hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlıyor. İkinci müzede kullandığımız dilin zenginliğini, kelimelerin köklerini, zamanla değişime uğramış deyimlerimizi, atasözlerimizi görme, öğrenme olanağı buldular. Ayrıca öğrenciler günlük hayatlarında farklı ortamlarda bulunma imkanı buldular.

Ara

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri  Alanı Aşçılık  ve Servis Atölyesi dersi uygulama sınavları

Ara

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI ANKARA  HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ  POLATLI MESLEK YÜKSEK OKULU ZİYARETİ

OkulumuzuN güzellik ve saç bakım öğrencileri ve öğretmenlerimiz ile ziyaret gerçekleşmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının "http://anket.meb.gov.tr/Default.aspx" web adresinde uygulanmak üzere yayınladığı anketin  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz birimleri ile okul ve kurumların yönetici ve çalışanları tarafından 15 Aralık 2022 tarihine kadar doldurulmasının sağlanması gerekmektedir.

Ankara Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından TÜBİTAK ve TEKNOFEST projelerine yönelik istekli idareci ve öğretmenlerimize yönelik ekte  belirtilen eğitim konu başlıklarında, belirtilen tarih ve saatlerde çevrimiçi ve youtube'dan canlı yayın eğitimleri düzenlenecektir.

Biz de Atatürk'ü Anma gününde, okulumuz Yiyecek İçecekler Hizmetleri Alan öğrencilerimiz  ve şeflerimizle Atamız'ı en sevdiği yemeklerle ve yemek alışkanlıklarıyla anmak istedik. Ulu Önder Atatürk'ün sevdiği yemeklerin  hazırlanıp sunulması , Atamız'ı bir kez daha şükranla anmamıza vesile olmuştur.Bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Haluk SAYDAN ,Şube Müdürlerimiz; Sayın Kenan ÇİÇEK, Sayın Nevzat KAYA ,Sayın Deniz TOYDEMİR'e teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. yılı münasebetiyle okulumuz Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi anma programı düzenlendi.