Meslek liseliyiz, hayatın içindeyiz" projesi kapsamında okulumuz hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı 10. sınıf öğrencilerimiz Akyurt Mete Bora Yaşam evindeki büyüklerini ziyaret ederek onlarla bir araya geldiler. Kurum hakkında bilgilendirme yapılarak, etkinlik süresince öğrenciler tarafından el masajları ve kitap okumaları yapıldı.

"Meslek liseliyiz, hayatın içindeyiz" projesi kapsamında okulumuz hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı 10. sınıf öğrencilerimiz "1-31 Ekim Meme kanseri farkındalık ayı" sebebiyle "veli ziyareti" yaptılar.  Velilere yönelik pankart, el broşürleri, sunum ile meme kanseri ve rahim kanserinin önlenmesi hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ekm

Okul Aile Birliği ve Veli Toplantımız 28 Ekim saat 12.00'da gerçekleştirildi. Velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek hizmetleri öğrencilerinin (38 öğrenci) öğretmenleri refakatinde, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi'ne 27/10/2022 tarihinde  09.00-16.30 saatleri arasında ulaşımı okul müdürlüğünün anlaşmış olduğu servis aracı ile geziyi gerçekleştirmiştir.

Ekm

"Meslek liseliyiz, hayatın içindeyiz" projesi kapsamında Hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı öğrencileri ve öğretmenleri alan derslerine yönelik işbaşı gözlem yapmak ve bilgi almak amacıyla Akyurt Devlet Hastanesi Hiperbarik oksijen tedavi merkezini ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı 10. sınıf öğrencilerimiz "1-31 Ekim Meme kanseri farkındalık ayı" sebebiyle okuldaki öğrenci ve öğretmenlere  yönelik stant açıp, pankart ve el broşürleri ile meme kanseri önlenmesi hakkında bilgilendirme yaptılar.

Ekm

SAYIN KAYMAKAMIMIZ METİN SELÇUK ,SAYIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HALUK SAYDAN ,SAYIN ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KENAN ÇİÇEK OKULUMUZU ZİYARET EDEREK EĞİTİM ÖĞRETİM SÜREÇLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRİP ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE GÖRÜŞTÜLER.

Çoçuk Gelişimi  ve Eğitimi Alanımızın taş boyama ve quilling sergisi

Ahilik Haftası Kapsamında Etkinliklerimiz

Okul panolarımızdan görüntüler

Ekm

Okulumuz hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı 9 ve 11. sınıf öğrencilerimiz Akyurt Mete Bora Yaşam evindeki büyüklerini ziyaret ederek onlarla bir araya geldiler. Etkinlik süresince öğrenciler tarafından el masajları, müzik dinletisi, bilgi yarışması ve şiir okumaları yapıldı.

Ekm

12 EKİM TARİHİNDE  DEPREM TATBİKATIMIZ BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR.

Ağu

ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KONSORSİYUM ORTAĞI OLAN OKULUMUZ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİ 21 GÜN İSPANYA'YA STAJA GÖNDERDİ.

Ağu

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN BÜYÜK BAŞARISI İLE TAMAMLANMIŞTIR.

Ağu

AKYURT BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ÇANAKKALE GEZİSİNE ÖĞRENCİLERİMİZ KATILMIŞTIR.